XTRONS Android Jedinice DVR Kameru DVR015
Svježe - 5 %

XTRONS Android Jedinice DVR Kameru DVR015

U skladištu
KM 59.98
KM 57.00
Od robe:

XTRONS Android Jedinice DVR Kameru
U-auto DVR kamera je odlično sredstvo za vlasnika kola ko bi hteo da je zadrzis svoje vozilo pod nadzorom protiv krađe ili incidente. Može se koristiti za rješavanje tvrdi da je nesreća. Sistem koristi danas da rekord svih događaja putovanje tako da, ako se desi nesreća, snimak snimak će poslužiti kao dokaz. U documentations kamere igraju bitnu ulogu u te štiti od zla optužbe na uzrok nesreće; to također sprečava mogućnost srednjoj tvrdi da je iz vaše osiguravajuće društvo. U documentations od DVR sistem sastoji od stanju na putu, saobraćaj teret, vrijeme je stanje u vrijeme nesrece se odvija, i ponašanje ili čin vozač je prije nesreće.
Nema potrebe da ubacite u li SD kartice u XTRONS DVR015, samo ubaciti u USB port šefa jedinice, nakon snimanje, možete uživati scene na glavu jedinica.
•VAŽNE INFORMACIJE :
Ovo SNIMAM kamerom je osmišljen specijalno za izbor XTRONS Android auto glavu jedinice. To je u skladu s ove modele kako slijedi : TD626 AS / TD696 A / PF61 HGTA / PF7246 BA / PF7239 BA / PF72 AA3 A / PF72 AA4 A / PF71 FSFA-S / PF71 OLOA-G / PF71 OLOA-B / PF7 M245 A / PF7 M203 A / PF70 FSFA-B / PF83 MTVA.
•Mogućnosti :
HD Širom Dinamika Kameru sa Jasno Slike
100 Stupnjeva Široki Ugao Kameru
Lagan za postavljanje : samo treba da ubaciš DVR kablovsku u USB port ako XTRONS Android glavu jedinica.
•Predmet Uključuje :
1 x Auto Kamera
1 x Korisničko Uputstvo

Veća je od informacija

Tip Stavke:
Auto DVR
:
XTRONS
Slike Po Sekundi:
30
Skupština Mode:
Prenosiv Diktafon
Chipset Proizvođač:
Novatek

Proizvodi u kategoriji