Univerzalni Mobilni Telefon, Stojim 360/180 Stepeni FreeRotation Auto Telefon, Stojim Sposoban za Magnetno Auto Držač Luksuz Telefon Držač Stajati
Svježe - 15 %

Univerzalni Mobilni Telefon, Stojim 360/180 Stepeni FreeRotation Auto Telefon, Stojim Sposoban za Magnetno Auto Držač Luksuz

U skladištu
KM 8.25
KM 7.00
Od robe:

Ove dodatne naknade možda prikupili na vrijeme za isporuku.Ove dodatne naknade možda prikupili na vrijeme za isporuku.
Kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Pošiljka : Kada si mjesto u redu,molim te, izaberi isporuka metode i platiti za naredbu uključujući isporuka naknada.Na osnovu prethodnih iskustvo.Generalno,poslat ćemo stvari kao što je prije moguće jednom tvoja isplata je završen.kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca.
Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
Napomena : Prije koristeći treba da pastu lokaciju čist,čvršći. Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.Postoji li Broj za praćenje za moj predmet? Da, mi smo brod svaku zapovijed, sa svojim Praćenje Broj, i ti možeš pogled pošiljku staus na istom sajtu.kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca.Na osnovu prethodnih iskustvo.Generalno,poslat ćemo stvari kao što je prije moguće jednom tvoja isplata je završen. Čuo sam da si zabrinut za svaku mogućnost za dodatno koštati za stvari. Je proizvod isto kao slike?
Da, sve slike su stvarni.
Pitanja i odgovori o projektu :
1.
Mi ne garantujem isporuka vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine čistina puta u pojedinačnim zemlje,što može uticati na to koliko se brzo tvoj proizvod je pregledan.Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kada su se vratili.
Mi nisi odgovoran za bilo običaj dužnost, ili uvoz poreza. Imajte na umu da kupci su odgovorni za sve dodatne carine,broderage naknade,dužnosti,i porez za uvozom u tvojoj zemlji. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka. Čuo sam da si zabrinut za svaku mogućnost za dodatno koštati za stvari.Nećemo povrat novca isporuka optužbe za odbio pošiljke.Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kada su se vratili. Mi ne garantujem isporuka vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine čistina puta u pojedinačnim zemlje,što može uticati na to koliko se brzo tvoj proizvod je pregledan. Što smo uzeli ove slike sami. Ja sam prodavač,želeo bih da kupim mnogo komada tvoja stvar, što je veliko cijena? Zdravo,hvala vam na pitanja, ako želite kupiti veliku količinu, molim te poslati e-mail na nas, mi ćemo vam dati najbolju cenu, hvala! Vrati : činimo najbolje što Možemo da služimo klijentima najbolje što možemo.
Brodskih koštati ne uključuje li uvoz poreza,a kupci su odgovorni za carine. Brodskih koštati ne uključuje li uvoz poreza,a kupci su odgovorni za carine. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka. Ja sam prodavač,želeo bih da kupim mnogo komada tvoja stvar, što je veliko cijena?
Zdravo,hvala vam na pitanja, ako želite kupiti veliku količinu, molim te poslati e-mail na nas, mi ćemo vam dati najbolju cenu, hvala!
Vrati :
Činimo najbolje što možemo da služimo klijentima najbolje što možemo.
Pošiljka :
Kada si mjesto u redu,molim te, izaberi isporuka metode i platiti za naredbu uključujući isporuka naknada. Ako imate poseban zahtev kontaktirajte nas. Pitanja i odgovori o projektu : 1. Mogu da te proglasi manja vrednost?
Da, obično ćemo proglasiti $10-20 dolara za malim paketima (1-5 pc-a). Mogu da te proglasi manja vrednost? Da, obično ćemo proglasiti $10-20 dolara za malim paketima (1-5 pc-a).
Ni na jedno pitanje nije jasno molim te kontakt sa nama slobodno, mi ćemo pokušati naše najbolje za tebe. Mi nisi odgovoran za bilo običaj dužnost, ili uvoz poreza. Imajte na umu da kupci su odgovorni za sve dodatne carine,broderage naknade,dužnosti,i porez za uvozom u tvojoj zemlji. Ako imate poseban zahtev kontaktirajte nas. Koje veličine može da stane mene?
Predlažem da pogledate naše veličine predlog grafikon i naš proizvod veličine karton ako su normalni figuru.

Veća je od informacija

:
ANENG
:
WL090
punjač:
Da
Kompatibilni Potpuno:
Univerzalni
:
Nerđajućeg Čelika
Ima Zvučnik:
No
:
Magnetni:
Da
Type1:
Type2:

Proizvodi u kategoriji