Plastični Volan ključ & Aluminijuma Volan jaje Za 1/5 Losi 5ive T rovan to kralj motor x2 rc auto-dijelove

Plastični Volan ključ & Aluminijuma Volan jaje Za 1/5 Losi 5ive T rovan to kralj motor x2 rc auto-dijelove

U skladištu
KM 43.48
Od robe:


- Ako misliš da se još nismo susreli s tvojim očekivanjima, kontaktirajte nas i pusti nas riješiti problem prije odlaska nas negativan ili neutralan povratne informacije. Naše cijene ne uključuju tako naknada. Naše mušterije predstavnik je ovdje da osiguram da si zadovoljan sa naše usluge. Ako nemamo pravu dio dionica ćemo napraviti povrat novca. - Inače da većina zemlje(SAD,Kanadi,Evropi,UK) će uzeti 10-20days. - Kombinaciji-isporuka je uvijek dobrodošao ako kupite više stvari od nas. Mi odgovoriti svaku poruku u roku od 24 sata osim vikend i praznike.Neki predmet mogu smanjiti glavna brodska ako koristiš kombinaciji-dostava - poštar je odgovoran za isporuku datume i vremena. - Kombinaciji-isporuka je uvijek dobrodošao ako kupite više stvari od nas.
Politika Vracanje
- Ako predmet je oštećen tokom transporta, kontaktirajte nas što je prije moguće. Ako ti treba usluga, kontaktirajte nas, Mi ćemo ponuditi više dostava načina da biraš,Hvala ti - mi Smo jedini brod paket za kupca paypal adresa, Molim potvrdi tvoju adresu prije nego što ste naredili. Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktirati za teško pronaci dijelove, uvek smo tu da ti pomognemo. - Inače da većina zemlje(SAD,Kanadi,Evropi,UK) će uzeti 10-20days. Molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktirati za teško pronaci dijelove, uvek smo tu da ti pomognemo. Kontakt - Ako imate bilo kakvih pitanja na naše proizvode, javite nam se što PRIJE. Za nas podeli sve RC vozila i dijelove Rovan i Kralj Motor, koji su potpuno odgovarajući sa HPI Baja. Kontakt - Ako imate bilo kakvih pitanja na naše proizvode, javite nam se što PRIJE. - Ćemo pitanje razmjenu, ako tvoja stvar je dobila neispravni ili netačno stavka je poslao. Ako nemamo pravu dio dionica ćemo napraviti povrat novca.
Dostava detalja
- Sadržaj ce biti isporucene u roku od 2 posao dan nakon primanja oslobođen isplatu. - Hitnom isporuka je dostupan bazirajući se na dodatno koštati. Za nas podeli sve RC vozila i dijelove Rovan i Kralj Motor, koji su potpuno odgovarajući sa HPI Baja. - Hitnom isporuka je dostupan bazirajući se na dodatno koštati.
- Ne, povratak će biti prihvaćene nakon 14 dana predmeta primio. Mi odgovoriti svaku poruku u roku od 24 sata osim vikend i praznike. I mi imamo neke dijelove za RC brodove i marinac motore. - Prije nego što si se vrati, Molim te, slikaj i pošaljite nam je prvi put, Hvala.
- Kupac je odgovoran za vraćanje teretni. - Prije nego što si se vrati, Molim te, slikaj i pošaljite nam je prvi put, Hvala. Ako ti treba usluga, kontaktirajte nas, Mi ćemo ponuditi više dostava načina da biraš,Hvala ti - mi Smo jedini brod paket za kupca paypal adresa, Molim potvrdi tvoju adresu prije nego što ste naredili.
Politika Vracanje
- Ako predmet je oštećen tokom transporta, kontaktirajte nas što je prije moguće.
- Roba mora da neiskorišteni u svoj prvobitni kutiju i pakovanje kad se vraća prema Alibaba politiku. I mi imamo neke dijelove za RC brodove i marinac motore. - Međunarodna kupac je odgovoran za brokerskih naknade, uvoz dužnosti, GST, PST, QST, ili bilo koji drugi tarifa, levy ili naknade.
- Ne, povratak će biti prihvaćene nakon 14 dana predmeta primio. - Međunarodna kupac je odgovoran za brokerskih naknade, uvoz dužnosti, GST, PST, QST, ili bilo koji drugi tarifa, levy ili naknade.Plastični Volan ključ & Aluminijuma Volan jaje Za 1/5 Losi 5ive T rovan to kralj motor x2 rc auto-dijelove
Dostava detalja
- Sadržaj ce biti isporucene u roku od 2 posao dan nakon primanja oslobođen isplatu. Naše mušterije predstavnik je ovdje da osiguram da si zadovoljan sa naše usluge. Naše cijene ne uključuju tako naknada.
- Roba mora da neiskorišteni u svoj prvobitni kutiju i pakovanje kad se vraća prema Alibaba politiku.Neki predmet mogu smanjiti glavna brodska ako koristiš kombinaciji-dostava - poštar je odgovoran za isporuku datume i vremena.
- Kupac je odgovoran za vraćanje teretni. - Ćemo pitanje razmjenu, ako tvoja stvar je dobila neispravni ili netačno stavka je poslao.

Veća je od informacija

:
Crvene, Plave
:
:
Skup
:
Ukršteni Konektori/Žice
:
Automobili
:
87111
:
Sastavio razreda
:
Točak Čvorište
Tehnički parametre:
Vrijednost 8
:
:
BRZINA RC SVIJET
:
Plastični Volan ključ & Aluminijuma Volan orah
is_customized:
Yes

Proizvodi u kategoriji