Kompatibilni mastilo patrone za HP88 88 za KONJA Officejet Pro K550/K550dtn/K550dtwn/K5400dn/K8600/L7580/L7590
Svježe - 13 %

Kompatibilni mastilo patrone za HP88 88 za KONJA Officejet Pro K550/K550dtn/K550dtwn/K5400dn/K8600/L7580/L7590

U skladištu
KM 19.65
KM 17.00
Od robe:

Q : Kompatibilni ili Remanufactured mastilo patrone su i ekonomske alternativa NAKON mastilo čaure? Sve naše kompatibilni ili remanufactured mastilo patrone su proizvedeni prema NAKON slučaj, i da će jednaki istoj strani kao prinos svoje NAKON kolegom. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe. Sve naše mastilo koje su 100% garantovano Q : Će klima faktor uticati na štampanje kvalitet kompatibilni čaure? Najbolji čuvanju temperatura domet za čaure da dobije najbolji kvaliteta je 10°C-35°C. Slike su samo za pozivanje, ali sve nam poslali proizvod su+ razredu qualtiy nivou i 100% garantovano protiv maerials i blaga. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (NAKON kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto. To nije precizno merenje. Ako čuvanju u srednjoj, ili hladno temperatura dugo vremena će definitivno uticati na štampanje nastup.
Pobrini se da otisak glavu radi normalno. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, pakovanje). Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna. Apsolutno, pobrini se da rupe za zrak su odštampane za metaka sa žutom pin vezan (non-žuta brtvljenje etiketu patrone). Upoznaju ili prelazi NAKON brand se osloni na niskoj cijeni.
Q Mogu instalirati prazna Kontinuirani Mastilo Zalihe Sistem/Metaka u štampariji?
Ne, ne možeš. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda. Ovo je vrlo bitno!!! ^_^
Q : Kada novi čaura je ubaci, štampač ponekad države new metaka do pola pun. Zašto se to dogodilo?
Osigurati da si kupio pravu kasetu za vašu tiskaru. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda.
Pun Kompatibilni mastilo patrone za HP88
Tip je Pun kompatibilni patrone
kompatibilni printer :
Paket sadržaj :
1pcs HP88 bk tintom
1pcs HP88 C tintom
1pcs HP88 M tintom
1pcs HP88 Y tintom
ukupno 1sets 4pcs
Kupac Primeti : 1.
Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen punu. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Na većini novi printer modeli softver za štampač diktira koliko metku mogu otisak. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe. Inače, Mastilo patrone neće uspjeti, jer je čaura je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto. Q : Može kompatibilni čaura se isto prinos kao originalna šaržer? Naš kompatibilni patrone će otisak barem isto koliko i u normalno stanje više od NAKON patrone. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike (proizvod serije, etiketi, pakovanje).
Kupac primeti :
1. Za sve mastilo čaure to je bio recikliranog da NAKON specifikacija, proces u cludes pregleda koristi čauru, elektroniku test, koji sve nosio, zamjenu sve neophodne dijelove, a štampanje test mastilo patrone za kvalitet.
Q : Ništa otiske ili boja odsustvu postoji kada novi patrone(s) su postavili.
Q : Kako da izaberem tvoj čaure?
Trebao bi prema tvoj originalni mastilo patrone model broj kada kupuješ punjenja. Ponašanje otisak glavu čišćenje ako to je suv ili blokirani. Za detalje, molim te pogledaj nas. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi. Za detalje, molim te pogledaj nas. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.

Veća je od informacija

:
mastilo patrone
Kompatibilni Potpuno:
HP
Kompatibilni Potpuno:
KONJA Inkjet
:
YOTAT
Karakteristika:
Kompatibilni
:
Za HP88
Čaura je Status:
Punu
Veliko Pakovanje:
Da
:
c, m, n, k
Obojeni:
Da

Proizvodi u kategoriji