Novi originalni FPC-T045SFW631MT_V02 LCD ekranu
Svježe - 28 %

Novi originalni FPC-T045SFW631MT_V02 LCD ekranu

U skladištu
KM 52.50
KM 38.00
Od robe:


!
Dobre volje predanost
1, prodali smo novi LCD ekran, garancija za 1 godina.
2, imamo pridružio zaštitu potrošača, podršku za sedam dana da se vratiti robu. Iz ličnih razloga, povratak teretni će biti snosi kupca. Su se vratio robu će garantovati izgled i nastup je dobara kao da su isporučene. Oštećenih proizvoda, kao što ogrebao filmove, visokog pritiska deformacija, neće biti vraćen.
3, naše proizvode uglavnom za peer na veliko, profit, pa u toj izjavi : u roku od sedam dana zbog problema kvaliteta, dvije strane pretpostaviti pola iz poštanske, garancija period koja se generiše eksplozijom kupca.
4, mi izdala LCD ekranu su kompanija je krhka naljepnice, što ukazuje na sastanak kupovine. Jednom popraviti, ako oznaka je nepotpun, promijenio ili rastrgan, ili nema oznaka, kompanija neće garantovati. Garancija ne pokriva ili čovek je napravio štetu u prirodnim katastrofama (kao što je vijeće, cataclastic deformacija visokog pritiska tanjir deformacija, tečnost uvali, tekućina i circuit odbora spalio), LCD ekranu, boje, svjetlo trenutku, nakon korištenje, nije u okviru garancija.
O evaluaciju : osoba je teško zvati stotine ljudi, ne možemo dopustiti da ljudi zadovoljan, ali bar možemo da uradimo devedeset devet posto, imamo čiste savjesti. Nećemo ostati jedan, zar ne, jedan dragi odgovor, ali pomoći će ti odgovoriti na sva profesionalni problema pažljivo. Ako ti se dobiti neka pitanja na ekranu, kontaktirajte nas na prvi put, i mi ćemo vam pomoći sa problem. Mi smo odgovorni za kvalitet problema na kraju, ekranu nije kvalitet problem, drugi tehničkih problema znamo, mogu da ti pomognem da pokušaš, ne ćutala za lošu kritiku. Ako niste zadovoljni, vrati to. Ne natjeraj sebe. Ovo reći, još uvijek daj loša procena, onda tvoj lik, moral je šteta. Ovdje, Bog ne postoji, samo prijatelji, mislim o sebi kao Boga i drugima, molim te vidim na usluzi, preko tisuće yuan dio ekrana i služba je pogodan za tebe.

Veća je od informacija

:
lanjuu
Proizvod Tip:
Tableta LCD
Digitalni dijelove tip:
Ekranu

Proizvodi u kategoriji